Avenija 1990 - Dom za stare

Naše usluge

- Usluge

Usluge doma za stare

Naše usluge dostupne u svakom trenutku

U mirnom i lepom delu grada

Dom za stare “Avenija 1990” se nalazi u mirnom i lepom delu grada. Dom je okružen zelenilom, a korisnicima je na raspolaganju prostrano dvorište, koje mogu da koriste za šetnju, sedenje u bašti i druženje sa svojom porodicom i drugim korisnicima doma.

Komforne i lepo osmišljene sobe

Dom raspolaže lepo osmišljenim i komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i četvorokrevetnim sa medicinskim krevetima, raspoređenim na 3 nivoa. Svaka soba poseduje SOS taster, tako da su korisnici u mogućnosti da u bilo kom trenutku potraže pomoć medicinske sestre.

Stručna medicinska nega i nadzor

O svakom korisniku brine tim dobro uvežbanih i stručnih medicinskih sestara-tehničara i negovateljica, koje svakodnevno prate zdravstveno stanje: merenje pritiska, telesne temperature , nivoa šećera u krvi i deljenje propisane terapije.

Porodični ambijent i atmosfera

Naš dom krasi mirna i porodičma atmosfera gde su harmonija i nega zagarantovani. Naša ideja i cilj je stvaranje pozitivnog i povoljnog ambijenta u kome će se svaki korisnik osećati kao kod svoje kuće! Svakom korisniku na usluzi je i licencirani socijalni radnik.

- Prednosti

Prednosti doma za stare

Naše usluge dostupne u svakom trenutku

24h nega i i briga

Dom pruža pomoć i 24h nadzor i medicinsku negu stručnog i ljubaznog osoblja. Svaka soba poseduje SOS taster, tako da su korisnici u mogucnosti da u bilo kom trenutku potraže pomoć medicinske sestre.

Raznovrsna ishrana

Posebnu pažnju pridajemo ishrani, koja je raznovrsna i sastoji se iz tri glavna obroka i užine u kojoj su zastupljene sve vrste voća, kompoti, domaći kolači, kafa i čaj. Obroci se služe u trpezarijama ili sobi, u zavisnosti od stanja svakog korisnika.

Prostrano dvorište

Svim našim korisnicima na raspolaganju je lepo sređeno i prostrano dvorište, koje mogu koristiti za šetnje, sedenje u bašti i druženje sa svojom porodicom i drugim korisnicima. Po želji obroci mogu biti posluženi u dvorištu ili na terasi.

Harmonija i nega na prvom mestu!

Naša ideja i cilj je stvaranje pozitivnog i povoljnog ambijenta u kome će se svaki korisnik osećati kao kod svoje kuće!

Dođite i posetite nas kako biste se uverili u kvalitet usluga koje pružamo!