Avenija 1990 - Dom za stare

O nama

13+

Višegodišnje iskustvo

- O nama

Dobrodošli u "Avenija 1990", naš cilj je da učinimo vaš život boljim.

Sve što radimo u "Avenija 1990" pokreće naša univerzalna misija: da poboljšamo živote starijih odraslih osoba i njihovih porodica.

Dom za stare „Avenija 1990“ predstavlja idealno mesto za Vaše najmilije. Smešten u mirnom i prijatnom kraju grada. Nudimo individualizovan pristup svakom korisniku, uz kvalitetnu medicinsku negu i raznovrsne aktivnosti prilagođene interesima i potrebama naših gostiju.

U „Avenija 1990“ brinemo se o svakom detalju kako bismo osigurali da naši stanari uživaju u kvalitetnom životu. Naš stručni tim medicinskih radnika, socijalnih radnika i psihologa posvećen je pružanju najbolje moguće podrške i pažnje našim korisnicima. Svakodnevno se trudimo da stvorimo atmosferu međusobnog poštovanja, razumevanja i zajedništva među našim gostima.

U našem domu se posebna pažnja posvećuje aktivnostima koje promovišu zdravlje, vitalnost i društvenu interakciju. Organizujemo različite kulturne događaje, sportske aktivnosti, radionice i izlete kako bismo održali duhovnu i fizičku vitalnost naših stanara. Takođe, pružamo podršku u očuvanju društvenih veza i komunikacije sa porodicom i prijateljima.

„Avenija 1990“ nije samo dom, već i porodica. Naš cilj je stvoriti sigurno, podržavajuće i ugodno okruženje u kojem naši gosti mogu nastaviti uživati u životu punom smisla i zadovoljstva.

- Prednosti

Prednosti doma za stare

Naše usluge dostupne u svakom trenutku

24h nega i i briga

Dom pruža pomoć i 24h nadzor i medicinsku negu stručnog i ljubaznog osoblja. Svaka soba poseduje SOS taster, tako da su korisnici u mogucnosti da u bilo kom trenutku potraže pomoć medicinske sestre.

Raznovrsna ishrana

Posebnu pažnju pridajemo ishrani, koja je raznovrsna i sastoji se iz tri glavna obroka i užine u kojoj su zastupljene sve vrste voća, kompoti, domaći kolači, kafa i čaj. Obroci se služe u trpezarijama ili sobi, u zavisnosti od stanja svakog korisnika.

Prostrano dvorište

Svim našim korisnicima na raspolaganju je lepo sređeno i prostrano dvorište, koje mogu koristiti za šetnje, sedenje u bašti i druženje sa svojom porodicom i drugim korisnicima. Po želji obroci mogu biti posluženi u dvorištu ili na terasi.

- Drugi o nama

Srećne porodice, srećne priče

Pružamo ne samo pomoć, već i iskreno druženje, osiguravajući udobnost, sreću i blagostanje vaše voljene osobe.

Harmonija i nega na prvom mestu!

Naša ideja i cilj je stvaranje pozitivnog i povoljnog ambijenta u kome će se svaki korisnik osećati kao kod svoje kuće!

Dođite i posetite nas kako biste se uverili u kvalitet usluga koje pružamo!